Gratis SSL (https) voor alle klanten

7 juni 2017

Als klant van Webslim kun nu je gratis gebruikmaken van SSL. Met SSL wordt je website een stuk veiliger, ook voor je bezoekers.

Nieuwe designs!

21 maart 2016

Webslim blijft ontwikkelen. Vanaf vandaag zijn er twee nieuwe templates beschikbaar! De templates zijn ontwikkeld op basis van de laatste technieken en bieden nu nog meer ruimte voor aansprekende foto's en wervende teksten! Uiteraard zijn de templates volledig responsive, dus geschikt voor mobiel en tablet.

Hoog in Google met Webslim

8 juli 2015

Veel mensen vragen ons of ze met Webslim hoog in de zoekresultaten van Google kunnen komen. En dat is zeker mogelijk! Webslim is zoekmachinevriendelijk gebouwd en in onze handleiding geven we extra tips.

Aangepaste stijlen (CSS)

4 februari 2015

Wil je meer aan de lay-out veranderen dan er mogelijk is met de standaard instellingen? Dat is vanaf nu mogelijk. Je kunt eenvoudig CSS toevoegen aan je website, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn.

Webslim vanaf nu helemaal ‘responsive’

6 augustus 2014

Klanten van Webslim kunnen vanaf vandaag hun website als ‘responsive’ instellen. Responsive betekent dat je website op elk apparaat optimaal wordt weergeven. Dus ook op tablets en telefoons!

Is Webslim gebruiksvriendelijk?

30 april 2014

Vaak krijgen wij de vraag of Webslim gebruiksvriendelijk is. Veelal komt deze vraag van mensen die moeite hebben om hun huidige website te bewerken.

Functionaliteiten van Webslim

7 augustus 2013

Benieuwd naar de mogelijkheden van Webslim voor jouw bedrijf? Die zijn er genoeg! We hebben de functionaliteiten van Webslim overzichtelijk op een rij

Steeds meer ondernemers kiezen voor Webslim

13 maart 2013

De afgelopen drie maanden hebben we een flinke groei gezien in het aantal ondernemers die kiezen voor Webslim. Er zijn in deze periode meer dan zestig nieuwe websites gelanceerd!

Webslim sponsort Vision Baraolt

15 januari 2013

Vision Baraolt is een stichting die het geestelijk en materieel welzijn in de Roemeense plaats Baraolt en omgeving bevordert. Al sinds 1991 is de stichting actief en heeft sindsdien het ziekenhuis

Wat is een CMS?

5 december 2012

CMS is de afkorting van het Engelse woord Content Management System. In het Nederlands Beheersysteem. Een CMS wordt gebruikt om de inhoud van een website te beheren. Als je een CMS