Simpele website in Zeeland

Wil je een simpele website en onderneem je (of ga je ondernemen) in Zeeland? Webslim is dan de ideale keuze. Webslim is gevestigd in Zeeland (Goes). Met Webslim heb je een eigen website op jouw eigen domeinnaam. Je kan kiezen uit een aantal frisse lay-outs en met het simpele beheersysteem (CMS) kun je jouw eigen website beheren. De perfecte oplossing voor als je een simpele en goedkope website in Zeeland zoekt.

Wat kost een simpele website van Webslim?
Webslim kost jaarlijks slechts € 179,- exclusief BTW. Wat krijg je hiervoor?

Er zijn verder geen eenmalige of verborgen kosten!

"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Webslim levert een compleet pakket voor een mooie prijs! Een helder en stijlvol ontwerp en bij vragen een snelle en goede service. Ik vind het ideaal dat de website zo gebruiksvriendelijk is en eenvoudig zelf is aan te passen."
Dorien Traa, Praktijk voor muziektherapie Do Re Mi
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.