Goedkope website

Wil je een goedkope website? Professioneel, maar niet duur? Dan is Webslim de juiste keuze voor jou. Met Webslim heb je een eigen website die je helemaal zelf kunt beheren! De lay-out én de inhoud kun je zelf aanpassen! Een fotogalerij of een contactformulier, een Google Maps kaart of een YouTube video, je zet het eenvoudig zelf op je website.

Beginnen met Webslim is eenvoudig, gratis en vrijblijvend. Op basis van je wensen en jouw eigen huisstijl maken wij een gratis voorstel. Je kan bovendien inloggen in het beheersysteem, zodat je zelf kunt zien hoe makkelijk Webslim werkt. Wil je doorgaan met de website? Dan hoef je hem alleen nog maar te vullen. Wij regelen de rest. Kom je ergens niet uit? Wij staan voor je klaar. Goedkoop en toch een goede service. Dat is waar wij voor staan.

De prijs? Je betaalt slechts €179,- per jaar zonder verdere kosten. Dat is pas een goedkope website! Wat krijg je hiervoor?

Er zijn verder geen eenmalige of verborgen kosten! Dus wil je een goedkope website? Lees dan snel verder!

Goedkope website

"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
"Webslim levert een compleet pakket voor een mooie prijs! Een helder en stijlvol ontwerp en bij vragen een snelle en goede service. Ik vind het ideaal dat de website zo gebruiksvriendelijk is en eenvoudig zelf is aan te passen."
Dorien Traa, Praktijk voor muziektherapie Do Re Mi
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.