Website per jaar

Ben je opzoek naar een professionele website  voor een laag bedrag per jaar? Kies dan een website van Webslim. De kosten van een eigen website bedragen slechts € 149,- euro per jaar! Daar zitten de kosten van een eigen domeinnaam en hosting bij inbegrepen.

Bij veel websitebureaus betaal je een hoog eenmalig bedrag en nog flinke kosten per jaar. Bij ons is dat niet het geval: geen eenmalige investeringen van duizenden euro’s, slechts € 149,- per jaar.

Je wilt je website uitbreiden met meer pagina’s, foto’s of contactformulieren? Geen probleem, de jaarlijkse kosten blijven hetzelfde!

"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Het werkt heel gemakkelijk om je website te beheren. Maar als het nodig is, krijg je ook direct goede hulp en advies. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs! Wacht niet langer en ga aan de slag met Webslim!"
Monique van Erp, Huidverzorging Ambiance
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld