Website Zeeland

Op zoek naar een website in Zeeland? Dan is Webslim voor jou een goede keus. Wij zijn gevestigd in Zeeland en maken frisse websites die gemakkelijk te beheren zijn een heel gebruiksvriendelijke beheersysteem (CMS). We hebben al veel tevreden Zeeuwse klanten! Met Webslim heb je een eigen website op jouw domeinnaam. Je hebt de keuze uit een aantal frisse templates zodat je website er aantrekkelijk en verzorgd uitziet.

Wat kost een website van Webslim?
Webslim kost jaarlijks slechts € 179,- exclusief BTW. Wat krijg je hiervoor?

Verder zijn er geen verborgen kosten! Met Webslim heb je dus een eigen professionele website in Zeeland!

"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Webslim levert een compleet pakket voor een mooie prijs! Een helder en stijlvol ontwerp en bij vragen een snelle en goede service. Ik vind het ideaal dat de website zo gebruiksvriendelijk is en eenvoudig zelf is aan te passen."
Dorien Traa, Praktijk voor muziektherapie Do Re Mi
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.