Goedkope website zelf maken

Wil je een goedkope website zelf maken? Probeer Webslim! Met Webslim maak je helemaal zelf goedkoop een eigen website. Je kunt zelf de lay-out en de inhoud aanpassen met een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS). Je hebt hiervoor geen technische kennis nodig. Het werkt heel eenvoudig.

Dus als je goedkoop een eigen website wilt maken en beheren, dan is Webslim een goede keus. Webslim kost slechts €149,- excl. BTW per jaar. Voor dat bedrag krijg je:

Er zijn verder geen eenmalige of verborgen kosten! Wil je ook een website die eenvoudig te beheren is? Lees dan snel verder!

"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje