Waarom Webslim een goede keuze is?

1. Lage investering
Bij ons geen verborgen kosten of extra kosten voor updates; je ontvangt slechts 1 factuur per jaar van € 149,-. En dat is inclusief domeinnaam en hostingkosten.

2. Geen technische kennis vereist
Je hoeft niks zelf te installeren en je komt niet in aanraking met programmeertaal of databases. Bij ons ook geen updates die je zelf moet installeren; wij regelen dit allemaal, uiteraard ongemerkt. In veel andere systemen moet je zelf updates uitvoeren om je website online en goed beveiligd te houden.

3. Direct aan de slag
Je website kan binnen een dag online. Ons beheersysteem is uiterst simpel en overzichtelijk; iedereen kan zijn of haar eigen website beheren. Dit is ook waarom veel bedrijven voor Webslim kiezen.

4. Altijd gratis ondersteuning
Wij staan dagelijks voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen omtrent je eigen website. Geen secretaresse of ingewikkelde keuzemenu’s; je krijgt direct de juiste persoon aan de lijn die je direct kan helpen.

5. Per jaar opzegbaar
Je zit bij ons niet vast aan een langetermijncontract; je kunt op ieder moment stoppen met je website. Uiteraard blijf je eigenaar van je eigen domeinnaam, zodat je niet aan ons vastzit.

"Ik ben nog elke dag blij dat ik voor Webslim heb gekozen. In 2013 had ik een nieuwe website nodig. De mannen van Webslim maakten, op basis van een logo en wat ideeën, een site met precies de goeie look and feel die bij mijn bedrijf past."
Barbara Baan, Baanbreker
"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne