Voordelige website

Ben je op zoek naar een voordelige website? Dan is Webslim de ideale oplossing voor jou. Met Webslim heb je een eigen voordelige website op jouw eigen domeinnaam. Je hebt de keuze uit een aantal frisse, responsive templates en met het gebruiksvriendelijke beheersysteem (CMS) kun je de website eenvoudig beheren.

Wij maken altijd gratis en vrijblijvend een voorstel. Dit doen we op basis van jouw eigen huisstijl. Zo kun je goed zien of Webslim bij je past. Je krijgt ook toegang tot het beheersysteem, zodat je zelf kunt zien hoe eenvoudig alles werkt. Wil je verder met de website? Dan mag je hem vullen en daarna regelen wij de rest. Kom je ergens niet uit? Wij helpen je graag.

Wat kost een voordelige website?
Webslim kost jaarlijks slechts € 179,- exclusief BTW. Wat krijg je hiervoor?

Je mag zelf beslissen of je een eigen e-mailadres wil gebruiken en hoe dit geregeld wordt. Zie daarvoor onze E-mailpagina.

Er zijn verder geen eenmalige of verborgen kosten! Met Webslim heb je dus een eigen professionele en voordelige website!

Voordelige website

"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Webslim levert een compleet pakket voor een mooie prijs! Een helder en stijlvol ontwerp en bij vragen een snelle en goede service. Ik vind het ideaal dat de website zo gebruiksvriendelijk is en eenvoudig zelf is aan te passen."
Dorien Traa, Praktijk voor muziektherapie Do Re Mi
"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.