Website met CMS

Wil je een website met CMS? Een website die je makkelijk zelf kunt beheren? Dan is Webslim ideaal voor jou! Een eigen website op jouw domeinnaam die je zelf kunt bewerken. Zowel de inhoud als de lay-out kun je beheren met Webslim!

Het beheersysteem (CMS) van Webslim is zeer gebruiksvriendelijk. Pagina’s beheren, foto’s plaatsen en contactformulieren maken is met een paar muisklikken geregeld. Je krijgt van ons tevens een digitale handleiding waarin precies wordt uitgelegd hoe het werkt. Kom je er niet uit? Dan is een e-mailtje of een belletje genoeg. Wij helpen je graag verder.

In Webslim heb je de keuze uit een aantal professionele lay-outs en met het CMS kun je deze zelf verder personaliseren. Zo krijg je een professionele website met CMS in je eigen huisstijl die je zelf kunt beheren!

Wat kost een website met CMS?
Webslim kost jaarlijks slechts € 179,- exclusief BTW. Wat krijg je hiervoor?

Er zijn verder geen eenmalige of verborgen kosten! Met Webslim heb je dus een eigen professionele en goedkope website!

"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Webslim levert een compleet pakket voor een mooie prijs! Een helder en stijlvol ontwerp en bij vragen een snelle en goede service. Ik vind het ideaal dat de website zo gebruiksvriendelijk is en eenvoudig zelf is aan te passen."
Dorien Traa, Praktijk voor muziektherapie Do Re Mi
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.