Een goedkope website waar je geen omkijken naar hebt

Als bedrijf, stichting of zzp’er kun je niet zonder een website. Bijna iedereen oriënteert zich online voordat ze iets kopen of voordat ze zaken gaan doen. Je website hoog in Google is belangrijk. Maar het is ook belangrijk dat je website er netjes en verzorgd uitziet en dat je bezoekers snel de informatie kunnen vinden waarnaar ze opzoek zijn.

Met Webslim heb je dit allemaal goed geregeld. Je krijgt een eigen website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines en waar je makkelijk informatie op kunt zetten. Webslim werkt met professionele templates (sjablonen) die in je eigen huisstijl worden ingericht. Ook kun je met Google Analytics bijhouden hoeveel bezoekers er op je website zijn geweest.

Lay-out instellen

Het ontwerp van de website kun je met enkele klikken aanpassen. Een nieuw achtergrond, andere kleuren: het is zo aangepast. De lay-out van je website is standaard responsive. Dit betekent dat je website er op elk apparaat goed uitziet. Dus op een telefoon, tablet, laptop en computer!

Pagina’s maken en beheren

Het aanmaken en bewerken van pagina’s is kinderlijk eenvoudig. Als je in Microsoft Word kunt werken, kun je ook je website beheren! Of je nu tekst plaats, tekst opmaakt, foto’s invoegt, documenten upload of tabellen aanmaakt of hyperlinks invoegt: het is met een paar klikken gedaan. Het aantal pagina’s dat je kunt aanmaken is trouwens ongelimiteerd!

Contactformulier

Wil je dat bezoekers je eenvoudig een bericht kunnen sturen via je website? Maak dan in een paar klikken een contactformulier. Kies zelf welke velden je wilt gebruiken. Enkel Naam, E-mail en Bericht? Of een complete enquête? Of wil je meerdere formulieren gebruiken? Geen probleem!

Fotogalerij

Toon foto’s snel en overzichtelijk. Laat de foto vergroten als je erop klikt. Een fotogalerij is ideaal om je producten en projecten mee te laten zien. Je kunt er zelfs een omschrijving aan toevoegen. Je foto’s worden automatisch op de juiste grootte geschaald, zodat deze voor de bezoekers goed zichtbaar zijn.

Afgeschermd gedeelte

Wil je een gedeelte van je website enkel beschikbaar maken voor bepaalde gebruikers? Dat kan! Je kunt pagina’s maken die enkel zichtbaar worden als je bent ingelogd. Je kunt zelf gebruikers aanmaken en beheren. Zo bepaal jij zelf wie er allemaal toegang heeft!

Productcatalogus

Verkoop je sieraden, auto’s, huizen of iets anders en wil je een mooi overzicht maken van je aanbod? Dat kan met de productcatalogus. Voeg eenvoudig ‘items’ toe en Webslim maakt er automatisch een mooi overzicht van. De bezoeker kan vervolgens klikken op een item en zo meer informatie bekijken, zoals tekst en foto’s.

 

Google Analytics

Bekijk bezoekersaantallen, zie waar mensen vandaan komen en welke pagina’s het beste scoren. Google Analytics is voorgeïnstalleerd in Webslim, je hoeft alleen nog maar je Tracking-ID in te vullen, die je van Google krijgt, en het werkt. Weet je niet precies hoe je een Google Analytics account aanmaakt? Wij helpen je graag.

E-mail

Wil je een eigen e-mailadres met je domeinnaam?  Dat kan! E-mail maakt geen onderdeel uit van Webslim, maar uiteraard zijn er veel mogelijkheden.

Gratis en vrijblijvend voorstel!

Uniek in Nederland: wij maken een voorstel op basis van jouw huisstijl! Helemaal gratis en vrijblijvend.
We kunnen je namelijk van alles vertellen, maar je ervaart de kracht van Webslim pas écht als je het uitprobeert.

"Webslim levert een compleet pakket voor een mooie prijs! Een helder en stijlvol ontwerp en bij vragen een snelle en goede service. Ik vind het ideaal dat de website zo gebruiksvriendelijk is en eenvoudig zelf is aan te passen."
Dorien Traa, Praktijk voor muziektherapie Do Re Mi
"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.