Simpele website

Wil je een simpele website? Dat is Webslim voor jou ideaal. Met Webslim heb je een eigen simpele website op jouw eigen domeinnaam. Het ziet er professioneel en verzorgd uit en is erg makkelijk om te beheren. Je kunt kiezen uit een aantal lay-outs en met het eenvoudige beheersysteem (CMS) kun je zelf je eigen website beheren. Als je een simpele website wil is dit dus perfect voor jou! Zelf ervaren hoe simpel het werkt? Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan!

Wat kost een simpele website?
Webslim kost jaarlijks slechts € 179,- exclusief BTW. Wat krijg je hiervoor?

Er zijn verder geen eenmalige of verborgen kosten!

"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Webslim levert een compleet pakket voor een mooie prijs! Een helder en stijlvol ontwerp en bij vragen een snelle en goede service. Ik vind het ideaal dat de website zo gebruiksvriendelijk is en eenvoudig zelf is aan te passen."
Dorien Traa, Praktijk voor muziektherapie Do Re Mi
"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.