Website laten bouwen

Je wilt graag een professionele website voor een goede prijs, maar je hebt geen zin om het zelf te doen? Dan kun je een website laten bouwen door ons! Met het zeer eenvoudige beheersysteem kunnen wij in korte tijd een professionele website voor je bouwen.

Kan ik de website wel zelf beheren als de website online staat? Uiteraard kan dat! Met ons eenvoudige beheersysteem kun je heel gemakkelijk zelf je website aanpassen en beheren. Je ontvangt daarvoor van ons een digitale handleiding, waar alles stap voor stap in staat uitgelegd. En snap je iets niet? Dan helpen we je graag!

"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje