Website voor zzp’ers

Ben je als zzp’er opzoek naar een voordelige, professionele website? Webslim is de website voor jou als zzp’er! Veelal zijn zzp’ers opzoek naar een eenvoudige, mooie website. Met Webslim is zo’n website zeer gemakkelijk op te zetten.

Met Webslim kun je als zzp’er zeer overzichtelijk meerdere zaken op je website plaatsen zoals foto’s, teksten, tarieven, contactgegevens, etc. Precies wat jij als zzp’er wil laten zien op je eigen website!

En de kosten? Slechts € 149,- per jaar. Dat is inclusief een eigen domeinnaam en hostingkosten.

Webslim: dé ideale website voor zzp’ers!

"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Ik ben nog elke dag blij dat ik voor Webslim heb gekozen. In 2013 had ik een nieuwe website nodig. De mannen van Webslim maakten, op basis van een logo en wat ideeën, een site met precies de goeie look and feel die bij mijn bedrijf past."
Barbara Baan, Baanbreker
"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce