Eigen e-mailadressen

Wil je een eigen e-mailadres met je domeinnaam?  Dat kan! E-mail maakt geen onderdeel uit van Webslim, maar uiteraard zijn er veel mogelijkheden. We sommen er hieronder een aantal op.

Microsoft Exchange

Dit is een professioneel e-mailpakket van Microsoft. Veilig, betrouwbaar en altijd en overal toegang tot je e-mail op al je apparaten. Lees meer over Exchange. Wij werken samen met een specialist die je hiermee verder helpt. De kosten vind je hieronder. Je bent uiteraard ook vrij om iemand anders in te schakelen die je hierbij helpt. Wij zorgen ervoor dat de website bij ons blijft draaien en dat de e-mail via Microsoft loopt.

Kosten
Eenmalig: € 82,50 voor het instellen
Maandelijks: vanaf € 3,40 per e-mailadres

G Suite (Google)

G Suite is een alles-in-een cloudoplossing van Google. Naast e-mail kun je ook documenten maken, opslaan en delen in de cloud. En nog veel meer. Je dient zelf een bedrijf te zoeken dat je helpt met het opzetten van G Suite. Meer informatie over G suite.

E-mailpakket bij een webhosting provider

Je kunt ook je e-mail laten hosten bij een ‘normale’ webhosting provider. Veel providers hebben e-mailpakketten, zoals Transip en Hostnet. Indien je hier gebruik van maakt, dan zorgen wij ervoor dat de website via ons loopt en de e-mail via de andere provider. Voor ondersteuning met betrekking tot e-mail kun je bij hen terecht.

"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje
"Webslim heeft een opzet gemaakt en ik kan nu zelf de website onderhouden. Omdat deze website, het jaarlijkse tarief en de uitstekende service helemaal past bij mijn werkwijze heb ik nog twee andere websites laten maken."
Eveline de Lange, Etappe Commerce
"Webslim levert een compleet pakket voor een mooie prijs! Een helder en stijlvol ontwerp en bij vragen een snelle en goede service. Ik vind het ideaal dat de website zo gebruiksvriendelijk is en eenvoudig zelf is aan te passen."
Dorien Traa, Praktijk voor muziektherapie Do Re Mi
"Webslim weet de uitstraling van ons bedrijf perfect over te brengen naar onze website, die we zelf snel en met gemak kunnen wijzigen, voor een meer dan schappelijke prijs. De hulp en service die ze dan ook nog bieden is top!"
Forianne Magnus, Fromagerie Forianne
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.