Steeds meer ondernemers kiezen voor Webslim

13 maart 2013

De afgelopen drie maanden hebben we een flinke groei gezien in het aantal ondernemers die kiezen voor Webslim. Er zijn in deze periode meer dan zestig nieuwe websites gelanceerd!

Dat is iets waar we trots op zijn. Het doel van Webslim is om de ondernemer een betaalbare en professionele website te bieden die hij zelf makkelijk kan bijhouden. Die opzet lijkt te slagen, want mond-tot-mondreclame van tevreden klanten speelt een grote rol in het groeiende aantal websites.

Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. We staan dagelijks voor onze klanten klaar. Geen telefoonkeuzemenu’s of geautomatiseerde e-mail. Met ons heb je direct persoonlijk contact en snel antwoord. Dat waarderen onze klanten.

Ook de mogelijkheid om Webslim eerst gratis en vrijblijvend te proberen werkt goed. We maken graag demoversies aan en laten het gemak van Webslim zien. Na een demo kiest bijna iedereen voor Webslim!

Heeft u ook interesse in een demo? Vraag hem nu aan!

Bekijk alle berichten