Is Webslim gebruiksvriendelijk?

30 april 2014

Vaak krijgen wij de vraag of Webslim gebruiksvriendelijk is. Veelal komt deze vraag van mensen die moeite hebben om hun huidige website te bewerken. Het toevoegen van een nieuwe pagina werkt bijvoorbeeld omslachtig en het plaatsen van foto’s kost veel tijd.

Op deze vraag kunnen wij, ook jou, een geruststellend antwoord geven: het is heel erg makkelijk om met Webslim je website te beheren. Dit heeft een aantal redenen.

1. Het beheersysteem van Webslim doet alleen wat het moet doen: de inhoud en lay-out van je website beheerbaar maken. Geen tientallen opties waaruit je moet kiezen of stappen die je moet doorlopen. Wil je een nieuwe pagina? Klik simpelweg op de + en je kunt direct beginnen. Het bewerken van een pagina werkt net als Microsoft Word. Klik op ‘Opslaan’ en je pagina staat online!

2. Je hoeft geen verstand te hebben van techniek. Alles werkt op basis van ‘What You See Is What You Get’. Met diverse ‘knopjes’ kun je tekst een kleur geven, de tekstgrootte aanpassen, tabellen maken en nog veel meer. Je hoeft dus geen HTML te leren!

3. We hebben een duidelijke handleiding gemaakt. Alles wat je met Webslim kunt staat beschreven in een beknopte handleiding. Je krijgt deze van ons, zodat je ook zelf aan de slag kunt. Heb je hier echter geen zin in? Dan beheren wij je website graag voor je. Zo heb je er helemaal geen omkijken meer naar!

Zelf ervaren hoe gebruiksvriendelijk Webslim is? Vraag nu gratis en vrijblijvend een demo aan!

Bekijk alle berichten