Webslim vanaf nu helemaal ‘responsive’

6 augustus 2014

Klanten van Webslim kunnen vanaf vandaag hun website als ‘responsive’ instellen. Responsive wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast aan de grootte van het beeldscherm waarmee de bezoeker de website bezoekt. Dit zorgt ervoor dat zowel de lay-out als de inhoud van de website op elk beeldscherm het best tot zijn recht komt! Of men de website nu bekijkt op een computer, tablet of telefoon.

Hiervoor waren websites van Webslim ook al goed zichtbaar op smartphones en tablets, maar moest er hier en daar nog wat worden in- en uitgezoomd. Dat is nu verleden tijd. En de prijs? Die is uiteraard hetzelfde gebleven!

Heeft u ook interesse in een snelle, professionele, goed beheerbare website die volledig responsive is? Neem dan contact met ons op!

Bekijk alle berichten