Resellers

Webslim is een ideaal product voor reclame- en communicatiebureau’s. U kunt klanten met een beperkt budget een professionele website aanbieden voor een zeer aantrekkelijk tarief. Voor bureaus die gebruik willen maken van het systeem van Webslim rekenen wij speciale tarieven.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om onze demo en de mogelijkheden persoonlijk aan u te laten zien.

"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Het werkt heel gemakkelijk om je website te beheren. Maar als het nodig is, krijg je ook direct goede hulp en advies. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs! Wacht niet langer en ga aan de slag met Webslim!"
Monique van Erp, Huidverzorging Ambiance
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje