Website sjabloon

Op zoek naar een sjabloon voor je website? Webslim biedt deze templates! Daarnaast krijg je er ook nog eens een eenvoudig beheersysteem (CMS) bij! Zo kun je het sjabloon eenvoudig voorzien van informatie, zoals tekst en foto’s. Ideaal als je niet veel wilt uitgeven aan een professionele website.

Wat kost een sjabloon met CMS?
Webslim kost jaarlijks slechts € 149,- exclusief BTW. Wat krijg je hiervoor?

Er zijn verder geen eenmalige of verborgen kosten! Met Webslim heb je dus een eigen professionele en goedkope website!

"Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een slogan die voor ons van toepassing is en die Webslim voor ons vertaald heeft naar een site. Duidelijk, informatief en verder geen poespas. Prijstechnisch dik in orde."
Esther Siereveld, Afwerkingsbedrijf Siereveld
"Wij werken al lang samen met Webslim. Naar volle tevredenheid. Makkelijk te beheren en zeer goed geprijsd. Ook het contact per mail en telefoon is prettig en men is erg behulpzaam.  Webslim is top, ervaar het zelf!"
Ronald van der Hart, Totaalbouw Zeeland
testimonial-image
"Het werkt heel gemakkelijk om je website te beheren. Maar als het nodig is, krijg je ook direct goede hulp en advies. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs! Wacht niet langer en ga aan de slag met Webslim!"
Monique van Erp, Huidverzorging Ambiance
"Door de website van Webslim hebben we onze bekendheid en bereikbaarheid enorm vergroot. Heel overzichtelijk en gemakkelijk te beheren. Bovenaan staan in Google? Ook daar heeft Webslim voor gezorgd. Kortom, een prima product!"
Leontine Geervliet, Brocante en Antiek ’t Bagatelletje

captcha